Profil

Guldtryk Reklame er etableret i 1983 og ejes af Niels H. Kragh.

Firmaet beskæftiger sig med DTP, offset og serigrafisk produktion, serigrafi er vores hovedbeskæftigelse og spænder over:

Tekstiltryk på næsten alle former for tekstiler, f.eks. T-shirt, sweat-shirt, jakker, sportstøj, kasketter m.m.

Fladtryk på alle typer af materialer, så som; papir, pap, karton, plast, træ, glas mm.
Vores største trykformat er her 100 x 140 cm.

Rundtryk, en teknik som bruges til f.eks. tryk på kuglepenne, flasker, stearinlys og andre runde emner med en diameter op til ca. 4-5 cm.

Offset tryk, en trykteknik som udmærker sig ved bl.a. detaljegengivelse, sin store trykhastighed og som derfor også er velegnet til store oplag. Her produceres f.eks. brevpapir, fakturasæt, kuverter, visitkort, foreningsblade, brochurer, kataloger m.v.

Når vi har valgt også at have offset i vores virksomhed hænger det bl.a. sammen med at mange kunder ser det som en fordel, at de kan samle alt hvad de har behov for af grafisk produktion hos kun en leverandør. Eksempelvis kan man samlet købe brochurer, plakater, streamers, T-shirt, kuglepenne, lightere til sin kampagne.

Fordelene er indlysende, mulighed for rabat ved samlet at placere Deres ordre hos samme leverandør, ensartet opsætning tilrettelagt således at optimale tryk kan opnås på alle produkter, mulighed for pakning og distribution, kun et firma at kontakte, kun 1 kontakt person, samlet fakturering.

Reklameartikler, gaveartikler, promotionartikler eller hvad man nu har lyst at kalde disse produkter, er et kæmpe område med mange tusinde forskellige produkter vi har valgt et udpluk som kan ses her på vores internetsider, siderne vil løbende blive opdateret.

Mange reklameartikler produceres på fabrikker rundt om i Europa, Asien og USA og via et mangeårigt medlemskab af en sammenslutning/forening har vi kontakt til flere tusinde producenter rundt om i hele verden, hvor vi hver måned får nye informationer om nye produkter. Det betyder for den enkelte kunde at der ikke er nogle fordyrende mellemled. Vi har derfor også gode muligheder for at hjælpe Dem med at finde et bestemt produkt hos en af vores mange udenlandske leverandører.

Referencer: Vores kunder er i dag, industrivirksomheder, handelsvirksomheder, servicevirksomheder, håndværkere, staten, amter, kommuner, uddannelsesinstitutioner som er pænt spredt over hele landet lige fra Skagen til Gedser. Ud over salget i Danmark har vi også lidt eksport primært til de nordiske lande, Sverige, Norge, Færøerne og Grønland.

Guldtryk Reklame køber KvikTryk

Læs mere her