Industriskilte _()

• Vi tilbyder produktion fra A til Z
• Vi fremstiller alle former for aluskilte som udføres efter
kundens tegning, mål og normer.
• Det enkelte skilt kan leveres i alle former størrelser,
kvadratiske, rektangulære, runde, ovale, skarpe eller
afrundede hjørner.
• Stanseværktøj kan fremstilles efter behov eller De kan
anvende et af vores standarder.
• For montage kan skiltet forsynes med huller eller 3M
bagsideklæber i flere varianter alt efter formål.

Vi producerer kundens opgave fra start til slut, dvs. Repro/layout, godkendelsesprocedure, materialevalg, produktion/trykning, individuel lasergravering og/eller f.eks. serienr., færdig bearbejdning som huller, afrundede hjørner, montering af 3M bagside klæb, mm. Pakning og forsendelse. Vores mest solgte tykkelser er mellem 0,5 til 3,0 mm.

Vi tilbyder også at være lagerførende for vores kunder i forbindelse med en rammeaftale, ring og tal med Niels H. Kragh på tlf. 55 73 14 84 og hør nærmere.

Anodisering/Aluksering/Eloxering af aluminiumskilte sikrer skiltet en næsten ubegrænset holdbarhed, herunder også visse former for mekanisk påvirkning, i det trykket bliver indkapslet under færdiggørelsen af anodiseringsprocessen. Endvidere sikrer vi, at vores produktion opfylder RoHS-direktivet, herunder vore underleverandører af rå aluminium, samt selve anodiseringsprocessen.

Herunder ses et lille udvalg af de skilte, som vi producerer. Tryk på de enkelte skilte for at se mere info om udførelse, størrelse og tykkelse. Se også mere på vores hjemmeside www.industriskilte.dk.